2012-12-31
11:02:28

2 frågor med svar på frågestunden
Jag har fått 2 frågor ifrån en tjej som hete Nea klicka på hennes namn så kommer du till bloggen!:)
 
hennes frågor:
Hur många läsare har du varje dag? Svar: nu har inte jag så mkt o skriva om o jag har ingen header så runt 15-20 kanske, fast igår hade jag 27 men de är olika

Varför & när började blogga? Svar: jag började blogga för att jag tyckte det verkade kul, jag vet inte riktigt när jag började, för jag har haft andra bloggar innan den här!
 
 
Tack Nea för att du ställde frågor till mej! <3 Gott Nytt År!
 

2012-12-31
09:28:18

FRÅGESTUND
Nu kör jag en frågestund! Så ställ en eller flera frågor i kommentarsfältet så svarar jag här på bloggen:)
 
 
 
Gott nytt år! XOXO Alicia
 
 
 

2012-12-30
18:18:37

Hemma
Ja nu är jag hemma och tbx okan blogga igen, jag hade inte tif i helgen för att jag va i sälen-lindvallen o åkte skidor. de va superkul, men de blåste lite mycke ibland o så... men annars va de SUPER KUL! :)
Imorrn är de nyårsafton!:) Och det nya året ska jag fira med min familj och en av mina bästa kompisar och hennes familj o en till familj:) Hur ska ni fira nyår? Kommentera!
 
 
Men nu vet jag inte vad jag ska göra så måste tänka en stund på de, nu får ni en bild ifrån toppen på backen i lindvallen en eftermiddag/kväll
 
 
 

2012-12-25
18:03:30

Charader

Hej jag fick igår på julafton ett charader, som jag o Linn o Felicia spelar nu:) haha jah är bäst, fast vi har ändrat reglerna lite.... Men ha en bra kväll allihopa!


2012-12-25
01:11:39

Kort inlägg

Hej,börjar med att säga GRATTIS till Louis i one Direction som fyller idag!<3 o, kan inte säga god jul längre för klockan är över 00.00. 00.20 kom vi hem ifrån mormor o när ja kom hem packade jag upp mina presenter:) jag fick sjukt bra presenter! Ja o ja kanske lägger upp bilder eller KANSKE en video på mina presenter imorrn;) o juste på vägen hem höll ja på o somna i bilen när mamma plötsligt bromsa in för att de va något på vägen, de va en super söt älg! HEN lixom låg ner o åt saltet på vägen o den bara reste sig när de kom en massa bilar o stirra mitt på vägen, men till slut sprang den av vägen där en annan älg stod:) men hoppas ni har haft en god jul! Kommentera gärna o skriv vad just DU fick i present om du fick någon eller vad du gjort idag!


2012-12-21
12:16:37

Pizza

Yes snart kommer farmor o min låssas farfar o lämnar julklappar, för vi kommer inte träffa dom på julafton men jag kommer inte öppna dom idag! O då ska vi idag åka till Oden o äta pizza tror ja!;) (y

Men ha en bra dag! (Tre dagar till julafton!) ajuste inatt sa dom att jorden skulle gå under o Asso ja va livrädd hela natten o hade ont i magen men de hände inte o de är en lättnad!

BYE!:)


2012-12-20
14:52:13

KLÄDER? HM...
Haha ja i rubriken skrev jag om kläder, det handlar inte omm att jag ska vida en massa kläder, det handlar om att jag är ledig idag eftesom vi hade skolavslutning igår, och ja dag har jag baar typ slappat o kollat på tv. och nu kanske jag ska fundera på att ta på mej kläder eftersom jag ska till stan sen och min buss går 16.21 och jag måste fixa mej. Jag går med morgonrock o toffs i håret och har gjort hela morgonen. tänkte också säga att de skulle va sjukt snäkllt om ni följde mej på twitter! Jag skaffade det i förrgår så har inte alls så många följare. Jag heter Alicia norberg på twitter så sök o följ, så är du bäst! :)
 
 
 
MEN BYE! Se you later, kanske när jag sitter på the bus om jag inte har någe bättre för mej.

2012-12-14
15:37:13

No komment

Haha ne men jah har Inge att skriva nu så blig bara en liten bild


2012-12-12
17:33:57

Sorry

Tjena jag är ledsen att jag inte bloggat men det hade hänt någe med mitt blogg.se på mobilen. Men nu funkar det och jag kollar just nu på tv. Igår fick jag mitt första betyg, det var i SO. Jag fick ett B.;) super nöjd! Och idag fick jag i slöjd, jag fick ett D, o imorrn tror jag vi får i matte. Vi får se hur de går!:)
Hahah men iaf så har de vart en rätt så bra dag idag.


2012-12-10
15:18:30

SKYPE
Tja, nu sitter jag hemma vid mobilen och tv:n och datorn.. haha! Men hag bloggar och j´kollar på tv och skypar med min bästakompis felicia!<3 hahahh nööööööööööööörrrrrddddddd!
 
men ja senare ska vi o dansa! på dansen ska vi få pepparkakor ;)
Gött! men det var det jag ville säga. ha de bra!
 
 
Nu funkar min dator men detr blir ändå ingen bild.... sorry sorry...

2012-12-05
06:48:16

Oh shiiiiit!

Hej, det är tidig morgon vet inte varför jg vakna nu för men jag hörde nu när mamma kom upp och bah: oh helvete.
Jg förstod att hon kolla ut igenom fönstret eftersom det har snöat igår/inatt. Så ja, jag va också tvungen att gå och kolla. OMG! Säger jag bara! De har kommit en del. Ifrån att va kanske 5cm till kanske 10-15 cm. Jag vet inte riktigt hur mycket de är men de ska jag ta reda på så kan jag skriva det på bloggen sen.

Men ha de bra!:)


2012-12-05
06:42:07

Båda;)

Ja jag skrev ju i förra inlägget att jag antingen skulle baka eller kolla på tv och jag kunde inte välja så jag gjorde båda.. Haha! Jag bakade först vaniljbollar o nu kollar jag på tv!
Senare ska jag träna fotboll och sen ska jag på källarn. Men ha de bra!


2012-12-04
14:58:57

Snow!

Yes! Nu snöar det hos mej! Det börja idag när jag va i skolan och du gör det de och hoppas att de snöar läääääääääääänge och mycket!<3 ils!
Haha kom nyss hem ifrån skolan, idag hade vi hälsosamtal och jag satte upp ett nytt mål, att äta grönsaker!!! Men nu ska ja kolla på tv eller baka!;)
Ha de bra!


2012-12-01
07:17:42

.....

Rubriken säger: inget!! Nej men jag är sämst på rubriker.. Men idag vaknade jag tidigt eftersom klockan är ca 07.15 och ja... De är lördag!!! Men idag är det första december! Och jag har sån här chokladkalender som jag ska ta en bit av sen. Och även idag har jag dansuppvisning, och jag är sjuk... Ont i halsen och förkyld.. Aja man ska inte träna om man är sjuk fast jag har ingen feber och vi ska bara dansa en gång så de går nog bra!;) de va det jag ville prata om nu! Hej då!